Lahtine pirukas toorsalaami ja värskete tomatitega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 2 inimeseleValmimisaeg ~1 tund 30 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Pirukat võib valmistada ka lahtisel kujul ja peale panna kõike, mida soovid. Näiteks tomatid ja salaami sobivad omavahel väga hästi kokku. Tarbatu toorsalaami on aromaatne ning kergelt vürtsikas. Soovitame kindlasti järele proovida.

Selline lahtine pirukas on tegelikult väga hea võimalus ka teisi aiasaadusi toidu valmistamiseks ära kasutada. Miks mitte teha sama ka kurkide, peetide, porgandite ja kapsastega. Köögiviljad tuleb ainult hakkida ja viilutada parajateks tükkideks ning põhimõtteliselt suurem töö ongi juba ära tehtud[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • 60 ml oliivõli
  • 500 ml käesooja vett
  • 1 tl soola
  • 2 spl suhkrut
  • 600 g durumjahu või grahamjahu
  • 200 g nisujahu
  • 100 g täistera rukkijahu
  • 1 pakk kuivpärmi
  • Tarbatu toorsalaamit
  • Tomateid
  • 1 spl oliivõli
  • Soola
  • Pipart
  • Tüümjani
  • Oregaanot

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1549023587634{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Sega kuivained ja seejärel sega eraldi vedelikud.
  2. Sega kuivained ja vedelikud kokku ning sõtku seni kuni tainas tuleb käte küljest lahti.
  3. Lase tainal kerkida umbes 1 tund.
  4. Puista lauale nisu- või rukkijahu ja rulli tainas lahti.
  5. Kata tainas tomatite ja toorsalaamiga ning maitsesta soola ja pipraga.
  6. Tõsta piruka ääred üles ja vala peale natukene oliivõli.
  7. Tõsta ahju 200-220 kraadi juures 12-15 minutiks.
  8. Võid veel lisada soola ja pipart ning tüümjani ja oregaanot.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email