Rammus ja alati kosutav seljanka

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 2 inimeseleValmimisaeg ~1 tund

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Seljanka on paks liha-, kala- või seenesupp, mis on tugevasti vürtsitatud ja kuhu võib olla lisatud nt sibulaid, hapukurke, tomatipüreed. Seljanka on vene rahvustoit. Oleme harjunud, et seljanka sisaldab rohkelt just erinevaid lihasid. See omadus teebki meie jaoks seljanka maitsvaks.

Lisasime Kaelakarbonaad suitsusinki, Mini poolsuitsuvorsti ja Täislihaviinereid. Mida rohkem, seda uhkem. Suitsusink lisab supile juurde sellist õiget lepasuitsu aroomi ja maitset. Viilutasime sisse ka liharikkaid viinereid. Kui viinerirattad pärast supi peal hõljuvad, siis see loob alati selle õige rammusa supi tunde. Suitsuvorst lisas loomulikult veel rohkem suitsust aroomi. Võite oma maitse järgi veel rohkem erinevaid lihasid lisada, aga meile tundus, et kolm erinevat liha on täpselt paras.

Mõnusat seljankatamist![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Kaelakarbonaad suitsusinki
  • Täislihaviinereid
  • Mini poolsuitsuvorste
  • Marineeritud kurki
  • Sibulat
  • Tomatipüreed
  • Peterselli
  • Peediidusid
  • Hapukoort
  • Sai

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1549024617033{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Haki sibul ja prae pannil kuldpruuniks.
  2. Seejärel lisa tükeldatud marineeritud kurk ja prae kuni äädika lõhn on vähenenud.
  3. Tükelda Täislihaviinerid ja Kaelakarbonaadi suitsusink ning lisa pannile.
  4. NB: kui sulle meeldib paksem supp siis lisa 1 tl nisujahu.
  5. Sega pannil kõik läbi ja lisa tomatipüree.
  6. Lisa potti umbes 200 ml vett ja lase keema.
  7. Keera kuumust vähemaks ja lisa pannilt seljankasegu.
  8. Lisa tükeldatud Mini poolsuitsuvorstid ja sega.
  9. Lase supp uuesti keema ja keeda paar minutit.
  10. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga.
  11. Haki petersell ja tõsta serveerimisel supi peale koos peediidude ja hapukoorega.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email