Glasuuritud kana röstitud köögiviljadega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~35 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Mida suvisemaks ilmad lähevad, seda enam ihkab hing ka värskema tooraine, juurikate ja üleüldse kergema toidu järele. Meie lihameistrid on alati seda meelt, et toit peab ühtaegu olema kerge, värske ja kaalusõbralik, aga samas ka maitsema oivaliselt.

Soovitame teile hõrku retsepti, mille peaosatäitjaks on Glasuuritud kana. Linnuliha soovitame kevadperioodil eriti eelistada neil, kes soovivad oma kaalu stabiilsena hoida või seda langetada.

Meie spetsialistid on linnuliha prepareerinud eelnevalt loodusliku roosuhkru, maitsetaimede, meresoola ning magusa sinepi kattega. See kõik teeb kodus kanalihast maitsva roa valmistamise hõlpsaks ja küllaltki kiireks. Soovitame kanatükid pakist ahju, grillile või pannile asetada ja neid seal kuni pruunistumiseni küpsetada.

Meie sellekevadised retseptid on valminud koostöös toidublogiga Retseptisahtel ning treening- ja toitumisnõustamisprogrammiga Fitlap.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1493192707631{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Tõsta Nõo Lihavürsti Glasuuritud kana 180 kraadi juures ahju 20 minutiks.
  2. Prae 5 g oliivõlis 190 g porgandiviile, kuni need on poolpehmed ja lisa 190 g brokkoli õisikud ning maitsesta soola ja pipraga.
  3. Salati tegemiseks sega 15 g erinevaid salatilehti, oliivõli, soola, pipart ja tilk balsamiäädikat maitseks.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email