Juubeli kanašašlõkk lillkapsa-brokolipudru ja värske salatiga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~35 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Koos Heikki Mägiga Fitlap.ee-st valmistasime seekord Juubeli kanašašlõkki lillkapsa-brokolipudruga. Tegelikult on selles praes palju enamat kui nimi seda ütleb.

Meie Juubeli kanašašlõkk on valmis lõigatud parajateks tükkideks, et neid oleks mugav küpsetada. Juubeli šašlõkk on tehtud erilise retsepti järgi, mis on saanud inimestelt heakskiidu juba 25 aastat.

Kanašašlõki kõrvale tegime lillakapsa-brokolipudru, mis on palju tervislikum. Erilise maitsenüansi annab pudrule juurde veel riivitud parmesan. See on kusjuures väga hea komponent igasuguste pudrude ja määrete valmistamisel.

Salat koosneb rukolast ja maasikatest ning võib lisada ka oliivõli. Kõik komponendid sobivad suurepäraselt kokku ning lisaks on see toit ka tervislik![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • 105 g Juubeli kanašašlõkki
  • 5 g parmesani
  • 4 g oliivõli
  • Peotäis rukolat
  • 200 g maasikaid
  • 100 g brokolit
  • 100 g lillkapsast
  • Pool puljongi kuubikut
  • Maitseks murulauku

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1504007478233{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Lisa pool puljongi kuubikut 100 ml vette ning lase keema.
  2. Lisa keevasse puljongisse 100 g lillkapsast.
  3. Keeda lillkapsas poolpehmeks ja lisa juurde 100 g brokolit ning keeda kuni mõlemad on pehmed.
  4. Vala puljong ära ja tambi pudrunuiaga lillkapsas ja brokoli pehmeks.
  5. Riivi sisse 2/3 parmesanist ja ülejäänu puista serveerimisel lillkapsa segule.
  6. Küpseta ahjus või grilli 105 g Juubeli kanašašlõkki 15-20 minutit.
  7. Pese ja haki 200 g maasikaid ning lisa peotäis rukolat.
  8. Lisa salatile 4 g oliivõli.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Märkmed:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email