Juubeli kanašašlõkk virsiku, kurgi ja peekoni salatiga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~30 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Tänaseks oleme teile välja valinud ühe põneva salati retsepti Juubeli kanašašlõkk virsiku, kurgi ja peekoniga. Võid seda nautida nii grilliõhtul kui ka mõnusa suvise lõunasöögina.

Juubeli kanašašlõki on heaks kiitnud ka treening- ning nõustamisprogramm Fitlap.ee. Seega on uus retsept mõeldud ka kaalujälgijatele nautimiseks. Kogused on täpselt ühe inimese portsjoniks.

Juubeli kanašašlõkk on maitselt mahe ja hästi kodune, kuid siiski oskuslikult maitsestatud. Selle marinaadis ei ole kasutatud tugevaid vürtse, kuid lihtsa klassikalise maitsestamisega on saavutatud väga hea ning lihtne marinaad, mis meeldib nii suurtele kui väikestele. Kuna kanašašlõkk on päris suurte tükkidena, mitte klassikaliste kuubikutena, siis seda saab ideaalselt grillida ka restil või hoopis ahjus. Kuna Juubeli kanašašlõkk on hästi mahe, siis otsustasime salatisse tuua juurde huvitavaid nüansse ja valmistada veidi omapärasem ning huvitavam salat, mis mõjub korraliku pearoa, mitte lisandina.

Salat on virsikutest, kurgist ja peekonist, mille kastmeks on vaid õli, mesi ja sidrunimahl. Kõlab lihtsalt, kuid maitseb suurepäraselt. Kuna kogu praad on ju tegelikult väga kerge ja tervislik, siis ei tasu üldse karta peekonit salati sees ning pealegi on see suurepärane kooslus![/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=82HmzBx3n-w”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1495197384735{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Küpseta Juubeli kanašašlõkk 15-20 minutit ahjus või grillil.
  2. Prae peekon.
  3. Pese, puhasta ja viiluta virsikud, kurk ning rooma salat.
  4. Sega kokku salatikastmeks õli, mesi, ja sidrunimahl.
  5. Maitsesta soola ja pipraga.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email