Kanakoivad grillitud maapirnidega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 2 inimeseleValmimisaeg ~35 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Oleme sellel suvel täiesti grillimise lainel. Ilmad on praegu täpselt parajad, et grill ikka ja jälle välja võtta ja söed kuumaks kütta. Drumsticks’id on valmistatud hiinapärases vürtsikas ja kergelt magusas marinaadis. Kõrvale serveerisime fooliumis maapirne mitte kartuleid, sest need sobivad hästi kanakoibadega söömiseks ning grillil on neid väga lihtne valmistada. Maapirnid tuleb enne küpsetamist kindlasti ära pesta, fooliumisse keerata ja alles siis grillile panna. Salati jaoks hakkisime punase ja rohelise paprika, kuid igaüks võib ka ise oma maitse järgi salati valmistada. Näiteks väga hästi sobib liha juurde ka klassikaline tomati-kurgisalat hapukoorega. Kanakoibade maitses on tunda parajalt magusust ning meeldivalt vürtsikat alatooni.

Meie Drumsticks’id – perfektne finger food.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • 1 pakk Nõo Lihavürsti Drumsticks’e
  • 4-5 maapirni
  • Punast paprikat
  • Rohelist paprikat
  • Võid
  • Tilli
  • Soola
  • Pipart

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1535617694053{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Pese maapirnid ja mässi need fooliumisse.
  2. Tõsta kanakoivad koos fooliumis maapirnidega grillile.
  3. Grilli mõlemaid umbes 20-25 minutit.
  4. Lisa maapirnile võid, soola, pipart ja tilli.
  5. Lõika kõrvale rohelist ja punast paprikat.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email