Kanaliha mee ja laimi marinaadis

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~1 tund

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Mee-laimi kanaliha on just selline roog, kus erinevad maitsed pakuvad tõelisi elamusi. Ühelt poolt laimi tsitruseline ja värske maitse lisab toidule ergutavaid omadusi. Teisest poolt mesi jällegi aitab laimi hapukust vähendada, tuues sisse magusamaid maitsenüansse.

Kanaliha tuleb koos küpsetuskotiga ahju panna ja õigel ajal välja võtta. Nii lihtsalt see käibki. Juurde võite serveerida erinevaid aed- või juurvilju. Meie serveerisime kanaliha koos bataadiga.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Nõo Lihavürsti Mee-Laimi Kanarinda
  • Kartuleid
  • Bataati
  • Tume porgand
  • Porgand
  • Rukkola
  • Tomatid
  • Soola
  • Pipart

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1523972365777{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Tõsta kana koos küpsetuskarbiga ahju 180 kraadi juures umbes 20-30 minutiks.
  2. Koori kartulid ja lõika ratasteks.
  3. Lõika ka porgandid ja bataadid ratasteks.
  4. Tõsta kartulid, porgandid ja bataadid ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning lase küpseda umbes 30 minutit kuni 1 tund.
  5. Tee salatiks rullola ja tomati salat.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email