Kanarullid kuivatatud ploomide ja bataadivormiga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~45 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Meie kanarullid sobivad ideaalselt koos kuivatatud ploomide ja bataadivormiga. Kanarullid on roog, mille valmistamine on lihtne, sest eemaldada tuleb ainult karp ning rullid koos küpsetusaluse ja kotiga ahju lükata. Tavalise kartulivormi asemel valmistame kana kõrvale bataadivormi. Bataadi magusus sobib ideaalselt kokku vürtsikusega, mida pakuvad meile kanarullid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Nõo Lihavürsti Vürtsikaid kanarulle
  • 1 suurem bataat
  • 200 ml rõõska koort
  • 12 spl võid
  • Kuivatatud ploome
  • Granaatõuna
  • Riivjuustu
  • Kurki
  • Soola
  • Pipart

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1524041106288{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Tõsta Vürtsikad kanarullid 180 kraadi juures ahju 25 minutiks.
  2. Koori ja lõika bataat ning tõsta vormi.
  3. Lisa vormi 200 ml rõõska koort või kuni bataat on kaetud.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Raputa peale riivjuustu ja tõsta ahju küpsema 180 kraadi juures umbes 25 minutiks.
  6. Serveeri kanarullid koos kuivatatud ploomide ja bataadivormiga.
  7. Salatiks viiluta juurde kurki ning võib lisada rukkolat.
  8. Kanale peale raputa granaatõuna seemneid.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email