Kaukaasiapärane sealiha köögiviljahautisega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~35 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Figuurisõbralikkus on juba pikemat aega meie retseptides läbivaks teemaks ja seetõttu on ka täna valminud roog ideaalne neile, kes soovivad oma kehale rasvasest ja õlis praetud toidust väikese puhkuse anda. Maakaardil võtsime suuna Kaukaasiasse ja valmistasime just sealt pärit ürdiseguga marineeritud sealiha kõrvale mõnusa köögiviljahautise.

Hautise kõrvale sobib Kaukaasia grill-liha, mis kujutab endast kaukaasiapärases marinaadis ja rohke sibulaga väherasvaseid seavälisfilee lõikusid. Marinaad on meie kokkade poolt meisterlikult valmistatud ja jääb üle vaid seavälisfilee lõigud ahju küpsema tõsta. Sealiha kõrvale valmista köögiviljadest ühk mõnus hautis.

Tõsta liha, hautis ja salat taldrikule, kaunista roog veel ülejäänud murulauguga ja naudi![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1493190548087{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Haki 30 g punast sibulat ja 5 g küüslauku.
  2. Poolita 50 g paprikaid, eralda seemned ja viiluta.
  3. Kuumuta potis 9 g oliivõli.
  4. Tõsta Kaukaasia grill-liha 180 kraadi juures ahju 25 minutiks.
  5. Pane potti sibul, küüslauk ja paprika ning kuumuta läbi.
  6. Kata pott kaanega ja hauta aeg-ajalt segades 20 minutit, vajadusel lisa oliivõli.
  7. Lisa 50 g tomati konservi ja maitsesta soola ja pipraga.
  8. Viiluta 120 g kartulit, 50 g baklažaani ja 50 g kabatšokki ja pane potti ning hauta kuni pehme.
  9. Salati tegemiseks kirsstomatid pooleks ja maitsesta oliivõli, soola ja pipraga ning lisa kaunistuseks murulauku.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email