Kentucky kanašašlõkk hautatud odrakruupide ja jogurtisalatiga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~1 tund

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Valmistasime koostöös Fitlapiga retsepti Kentucky kanašašlõkk hautatud odrakuupidega.

Tegemist on kanalihast valmistatud imehea šašlõkiga, millele on lisatud põnevaid ja ameerikapäraseid vürtse. Odrakruubid on väga hea vaheldus igasugustele muudele lisanditele. Odrakruup on see-tõttu hea, et see on kõige toitvam tangaine odrast, kust on eemaldatud kõige vähem kasulikke aineid.

Salatikaste on tehtud hoopis Kreeka jogurtist, mis on igal juhul parem valik FitLapi sõnul. Salati sisse sobivad ikka meie kodumaised kurk, tomat ja sibul. Maitsetamiseks piisab vaid soolast ja piprast.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1504102312668{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Küpseta Kentucky kanašašlõkki 15-20 minutit ahjus või grillil.
  2. Pese tangud leige veega. Kui on võimalik leota kruupe paar tundi enne keetmist vees, sest see lühendab valmimisaega.
  3. Keeda kruupe vähese soolaga umbes 20-40 minutit kuni kruubid on paisunud ja pehmed.
  4. Haki sibul ja kurk ning lisa jogurt ning maitsesta soola ja pipraga.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Märkmed:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email