Kentucky kanašašlõkk pärlkuskussi salatiga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~1 tund

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Kentucky kanašašlõkk pärlkuskussi salatiga on muideks  FitLapi poolt heaks kiidetud, nii et nautige julgelt!

Meie Kentucky kanašašõkk on mõnusas magusas ja kergelt vürtsikas marinaadis šašlõkk, mis sobib hästi erinevate roogade sees kasutamiseks. Salat ei pea olema alati klassikaline ja seal sees võib samuti kasutada hoopis šašlõkki. Liha võib vabalt teha ka ahjus, kes enam õues grillida ei saa.

Salat koosneb peamiselt pärlkuskussist. Pärlkuskuss on huvitav ja hea toiduaine, seda saab kasutada nii külmalt salati sees kui ka soojalt prae kõrvale ühe lisandina. Idud sobivad samuti salati sisse väga hästi ja annavad ka palju kasulikke aineid ja vitamiine juurde, lisaks tomatile, paprikale ja granaatõunale. Kastet seekord vaja ei olegi, piisab vaid oliivõlist.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • 105 g Kentucky kanašašlõkki
  • 100-150 dl pärlkuskussi
  • 4 g oliivõli
  • Peotäis rohelisi salatilehti
  • Peotäis kirsstomateid
  • Pool paprikat
  • 20 g granaatõuna
  • Peotäis idusid
  • Soola
  • Pipart

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1504102758972{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Küpseta Kentucky kanašašlõkki 15-20 minutit ahjus või grillil.
  2. Keeda vesi ja kalla pärlkuskussile ning lase pärlkuskussil paisuda.
  3. Haki paprika ja lõika kirsstomatid pooleks.
  4. Puhasta granaatõun.
  5. Sega kokku valmis pärlkuskuss, rohelised salatilehed, kirsstomatid, paprika, granaatõun, idud, oliivõli ja maitsesta soola ning pipraga.
  6. Serveeri salat taldrikul ja tõsta kanašašlõki vardad salati peale.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Märkmed:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Kuna meie maitsele olid ribid pisut soolased, soovitame enne ahju panemist pakendil olevatest aukudest ribidele pisut vett valada (umbes 50 ml). See peaks ribide maitset pisut mahedamaks tegema.

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email