Klassikaline pasteedivõileib kerge pöördega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 4 inimeseleValmimisaeg ~10 min

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Valmista midagi tõeliselt lihtsat aga maitsepõnevat, mida oleks jooksurohkes igapäevaelus lihtne ja kiire valmistada.

Harilikud pasteedisaiad ja –leivad on paljude menüüdes tihedad külalised, aga kui mingil põhjusel oled sellest maitsvast lõbust senini ilma jäänud, ole pigem valmis uut lemmikut avastama.

Igal juhul – selleks retseptiks kasuta saia ja määri sellele Nõo pardimaksapasteeti, mis on rikkaliku maitse ja määritavusega, millele lisa omakorda mõnusat mustsõstra-maasikamoosi, mahlaseid graanatõunaseemneid, ja aromaatne tüümianivõrse, et anda võikule elavamad värvi- ja maitsenüansid.

Mitte ainult ei paku kodune mustsõstra-maasikamoos rikkalikule pasteedile meeldivalt hapukat kontrasti, vaid see lisab saiale palju huvitavama, keerukama maitseprofiili, mis muudab ühe lihtsa sammuga hariliku võileiva uudseks toidukogemuseks. Rääkimata muidugi kauni värvipaleti esteetilisest võlust, mis paneb lihtsalt suu vett jooksma.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Nõo Pardimaksapasteet
  • Päts pärmitaignast saia (või niisama röstsaia)
  • Mustsõstra-maasikamoos
  • Granaatõun
  • Värske tüümian

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1464161079294{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

Mustsõstra-maasikamoos
  1. Aseta u. 300g mustsõstra-maasikasegu ja 100g suhkrut väiksemasse kastrulisse ja keeda ligikaudu 5 minutit, iga natukese aja tagant segades. Kui algne suhkru-marjasegu tundub kuivavõitu, lisa vajalik kogus vett. Kui moos on meeldiva konsistentsiga, lase sel jahtuda.
Pasteedisai
  1. Lõika saiast mõnusalt paks viil ja määri sellele julges koguses pardimaksapasteeti.
  2. Lisa saiale õhem kiht eelnevalt valmistatud moosi.
  3. Serveerides lisa garneeringuks ja põnevaks maitsenüansiks väike tüümianivõrse ja mõned granaatõunaseemned.

[/vc_column_text][vc_column_text]Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email