Klubivõileib singi ja munaga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~7 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Iga võileivategu õnnestub siis, kui on hoolikalt valitud komponendid. Meie Maamehe suitsusink sobib klubivõileiva vahele, sest tegu on singiga, kus iga ampsuga on tunda suitsusliha maitset. Lisaks on singilõigud viilutatud, mis muudab võileiva tegemise eriti lihtsaks. Singiviilud võib võileiva vahele laineliseks voltida, et klubivõileib näeks visuaalselt isuäratavam välja.

Aedviljadest kasutasime avokaadot, kurki, spinatit ja idusid. Kõige viimase, kuid väga tähtsa komponendina, käib võileiva vahele ka muna. Praemuna lisab igale võileivale mahlakust ning sisaldab ka palju kasulikku valku. Kõrvale serveerige krõpse, kuid samuti sobib klubivõileiba serveerida koos friikartulitega.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • Nõo Maamehe suitsusinki
  • 3 saiaviilu
  • Kurki
  • 1 avokaado
  • 1 muna
  • Idusid
  • Toorjuustu
  • Spinatit
  • Soola
  • Pipart

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1535628331684{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Prae pannil muna ning maitsesta soola ja pipraga.
  2. Rösti 3 saiaviilu ja määri toorjuustuga.
  3. Lõika kurgist ja avokaadost viilud.
  4. Esimesele saiaviilule lisa sinki, avokaadot ja spinatit ning idusid.
  5. Teisele saiaviilule lisa muna, kurk ja sink ning idud ja kõige peale tõsta kolmas saiaviil.
  6. Selleks, et võileib ilusti koos püsiks, torka puust tikk läbi võileiva.
  7. Serveeri klubivõileib koos krõpsudega.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email