Lehttaignapirukad küülikumaksapasteediga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 2 inimeseleValmimisaeg ~30 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Iga piruka valmistamiseks on vaja kahte komponenti. Üheks nendest on taigen ja teiseks on sisu. Meie kasutasime lehttaigent ja sisu täitsime meie Küülikumaksapasteediga. Küülikumaksapasteet on tekstuurilt hõrk ja kerge ja meie meelest kindlasti meeldiv vaheldus kanamaksapasteedile.

Lehttaignapirukate valmistamisel on hea kasutada vana ja head pirukate valmistamise nippi ehk vajutasime rullitud lehttaignast joogiklaasiga välja ümmargused ringid. Ühe ringi katsime keskelt pasteediga ja teise ringi asetasime peale ning ääred vajutasime kahvliga kinni.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1524037158447{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Tõsta lehttaigen sulama.
  2. Rulli taigen lahti ja tee ümara klaasiga ringid.
  3. Tõsta lusikaga küülikumaksapasteeti lehttaignast ringile ning tõsta teine lehttaignast ring peale.
  4. Vajuta ääred kahvliga kinni.
  5. Pintselda pirukad pealt klopitud munaga, et pirukad tuleksid ilusad kuldpruunid.
  6. Küpseta ahjus 20 minutit 180 kraadi juures.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email