Mehised ribid kartulisektoritega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~1 tund

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Õhtusöögiks midagi tõenäoliselt mehist – ribisid! 

“Vähe vaeva, mahlane toit, puhas ahi!”. Ja nii ongi. Franki ribid on maitsvad ja mahlased nagu ribid olema peavad!

Kuigi Franki ribid on juba tomatikastmes, tasub siiski väheke peenutsevad olla ning oma loovus käiku lasta. Lisades ribide küpsetuskarpi küpsemise lõppfaasis väheke kohvikoort, saab ekstra koguse kastet, mis ekstra koorene!

Ribisid serveeri kartulilohkudega, millel koorgi veel küljes. Ahjus küpsevad need aga mõnusalt krõbedaks. Ahjukartulid on kõige maitsvamad ürdi-hapukoorekastmega.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Ribid kartulisektoritega:

Ürdikaste:

  • hapukoor
  • persillade (või värskeid ürte)
  • sool
  • pipar

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1462954870833{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Eemalda ribide pakendilt kartongümbris ja tee pakendil olevasse kilesse paar väikest auku. Pane 180*C ahju 50 minutiks. 10 minutit enne valmimist võid pakendilt eemaldada kile ja lisada karpi kohvikoore – küpsedes see pakseneb pisut, seguneb lihaleemega ja muutub mõnusaks kastmeks.
  2. Pese kartulid ja keeda koos koorega peaaegu pehmeks. Lõika kartulid sektoriteks, lao ahjuplaadile ja puista üle kartulimaitseainega. Pane ribidega koos ahju küpsema (180*C) kui ribidel on küpsetusaega jäänud veel 25 minutit.
  3. Ürditipi jaoks sega kõik koostisosad (hapukoor ja maitseained) kokku.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Märkmed:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Kuna meie maitsele olid ribid pisut soolased, soovitame enne ahju panemist pakendil olevatest aukudest ribidele pisut vett valada (umbes 50 ml). See peaks ribide maitset pisut mahedamaks tegema.

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email