Seafilee medaljonid svipsis kapsa ja ahjuköögiviljadega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 4 inimeseleValmimisaeg ~1 tund

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Olgem ausad, kartul, liha ja kapsas – see on kuldne kolmik, mis igal jõululaual peab olema. Eriti eestlaste jõululaual!

Seda maitsvat jõulurooga on äärmiselt lihtne teha ja see nõuab vähe vaeva.

Valmista praekapsas törtsu brändiga, et maitse huvitavam oleks. Brändi annab kapsale mõnusa magusama maitse ning seda võib julgesti pakkuda ka lastele, sest alkoholisisaldus on väike ja see aurustub haududes ära.

Põssafilee jääb seest väga mahlane ning selle ümber olev peekoniviil küpseb ahjus mõnusalt krõmpsuks ja heaks. Lisaks on seda äärmiselt lihtne teha – tee kile sisse paar auku ning pane koos karbiga ahju. 45 minuti pärast võta ahjust välja ning valmis ta ongi. Kiirel ajal saab hea roa väga lihtsalt ning kärmelt tehtud.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Ahjuroog:
Kapsas:
  • 530 g praekapsast
  • 1 keskmine õun
  • 1 spl tumedat suhkrut või mett
  • 2 spl brändit või 100 ml tumedat õlut
  • soovi korral jõhvikaid

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1462961721273{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

Ahjuroog:
  1. Eelkuumuta praeahi 200-kraadini või pöördõhuga ahi 180-kraadini.
  2. Tükelda kartul, sibul ja porgand. Maitsesta soola, pipra ning ürtidega ja aseta ahjuvormi. Vala need üle õliga ja lisa peale väikeseid või ribasid.
  3. Pane köögiviljad koos Põssafileega 45 minutiks ahju.
  4. Valmista Nõo Lihavürsti Põssafilee koorekastmes pakendil olevate juhendite järgi. 5 minutit enne valmis saamist, lõika karbil kile pealt ära ja lase liha pruuniks.
Kapsas:
  1. Pane praekapsas pannile hauduma.
  2. Tükelda õun ja lisa see koos tumeda suhkru ja brändiga praekapsa sekka.
  3. Soovi korral lisa jõhvikad.
  4. Lase maitsetel umbes 30 min kokku haududa.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Märkmed:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]-

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email