Tõelised Eesti maitsed

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 2 inimeseleValmimisaeg ~2 tundi

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Kalevipoja ahjupraad on suurepärane valik, kui tahad nautida eestimaiseid maitseid ning kerge vaevaga saada suurepärase kõhutäie.

Odra risoto sobib väga hästi kana- või sealiha kõrvale. Kalevipoja ahjupraad on juba maitsestatud ning valmis tehtud, sul on vaja see ainult ahju panna ning kannatlikult 45 minutit oodata. Kalevipoja ahjupraad jääb mahlane ja mõnus. Lisa karpi ja ahjuplaadile ka vett, et ahju niiskena hoida.

Pane oder ööpäev enne likku, sest siis saad õigel päeval need umbes tunniga valmis keedetud.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1464163270529{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Leota otra ööotsa vees, siis läheb keetmiseks järgmine päev vähem aega, umbes 1 tund.
  2. Kalevipoja ahjupraadi tuleb teha täpselt pakendi taga oleva õpetuse järgi. Tee kile sisse mõned augud, kust valad sisse alla poole klaasi vett ja pool klaasi panni ahjuplaadi peale, et ahi oleks niiske ja liha jääks mahlane.
  3. Kurna odra keeduvesi ära, sega sisse sulatatud juust ning riivjuust. Juustu lisades tuleb kogu aeg kergelt segada. Kuumuta kergelt, lisa juurde sool ja pipar. Kui tahad, võid panna juurde ka seeni või sinihallitusjuustu.
  4. Kaunistuseks võib peale lisada õli või peekonipuru. Samas võib sisse panna ka veidi kartuleid.

[/vc_column_text][vc_column_text]Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email