Tšilli-apelsini kanašašlõkk kauboikartulitega

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 1 inimeseleValmimisaeg ~35 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Seekordne retsept on valmistatud meie Tšilli-apelsini kanašašlõkkist. Kanaliha sisaldab palju valku ja sobib neile, kes teevad kõvasti trenni. Tšilli-apelsini kanašašlõkk on nii heas marinaadis, et seda saab kasutada veel ka teiste komponentide valmistamisel.

Šašlõki kõrvale sobib väga hästi röstitud lillkapsas ja kauboikartulid. Kartulid maitsesta oliivõli ja soolaga ja lillkapsale lisa maitset selle sama tšilli-apelsini marinaadiga. Värskelt grillitud šašlõki kõrvale sobib hästi ka värske salat, mille võib valmistada redisest, salatilehtedest ja hapukoorest.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisosadained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1494575775008{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Pese 130 g kartuleid ja lõika sektoriteks ning lisa 4 g oliivõli ja soola.
  2. Lõika 100 g lillkapsast väiksemateks õisikuteks ning lisa natukene kanašašlõki marinaadi.
  3. Tõsta Tšilli-apelsini kanašašlõkk, kartuli sektorid ja lillkapsas 180 kraadi juures ahju 25 minutiks.
  4. Salati tegemiseks haki 30 g redist, lisa 15 g salatilehti ja 12 g hapukoort ning maitsesta soola ja pipraga.
  5. Soovi korral võib lisada tl mett.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email