Värske mangosalat kanašašlõkiga

[vc_row css=”.vc_custom_1462956124925{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center”][vc_custom_heading source=”post_title” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”recipe_info_table”]

Portsioni suurus 2 inimeseleValmimisaeg ~30 minutit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Grillimine käib täie hooga, kuid ära ei tohi unustada ka salateid, mida liha kõrvale pakkuda. Nõo Lihavürsti Mango-jalapeno kanašašlõki kõrvale sobib hästi mangosalat.

Mango-jalapeno kanašašlõkk sisaldab kana kintsuliha ning päris mangopüreed, kuhu on lisatud ka vürtsikat jalapenot. Šašlõkk on juba eelnevalt käsitsi lõigatud parajateks tükkideks, et neid oleks grillrestil mugav küpsetada. Et valmiks ka maitsev mangosalat, tuleb  kõigepealt tükeldada aedviljad.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1462956318828{padding-bottom: 40px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462954947304{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_2.png?id=776) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Koostisained:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  • 185 g värsket või külmutatud mangot
  • 109 g Nõo Lihavürsti Mango-jalapeno kanašašlõkki
  • 100 g paprikat
  • 4 g oliivõli
  • 15 g spinatit
  • 15 g punast sibulat
  • Peterselli

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1462954890839{background-image: url(http://lihapall.ee/uus/wp-content/uploads/2016/05/recipe_bg_5.png?id=774) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_custom_heading text=”Valmistamine:” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text el_class=”lv_recipe_guide” css=”.vc_custom_1535628723348{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”]

  1. Küpseta Mango-jalapeno kanašašlõkki 15-20 minutit grillil või ahjus.
  2. Pese, puhasta ja viiluta paprika, mango, sibul, petersell ja spinat.
  3. Sega viilutatud aedviljad kokku koos oliiviõliga.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Lihavürsti allkiri[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email