Laos

Moskva täissuitsuvorst juustuga 250 g

4.99 

19.96 €/kg

  /tk

Tootekood:

8118

Kategooriad:

Koostisosad

sea- (57%) ja veiseliha (31%), seapekk, seakamar, JUUST 8% [sh PIIM, juuretis, LAKTOOS, säilitusaine (kaaliumnitraat)], seasüda, kuivikupuru (sh NISUjahu), sool, stabilisaatorid (difosfaat, rasvhapete mono- ja diglütseriidid ja estrid), glükoos, lõhna- ja maitseained, vürtsid (sh SINEP), antioksüdandid (naatriumisoaskorbaat, askorbiinhape), happesuse regulaatorid (trifosfaat, naatriumatsetaat, sidrunhape, glükoondeltalaktoon), pärmiekstrakt, maltodekstriin, toiduvärv (karmiin), säilitusaine (naatriumnitrit).Võib sisaldada vähesel määral muna ja selleri jälgi.

*Allergeenid on koostises märgitud SUURTE TÄHTEDEGA.

energiasisaldus 1941 kJ/463 kcal, rasvad 41 g, millest küllastunud rasvhapped 16 g, süsivesikud 3,1 g, millest suhkrud 1 g, valgud 19 g, sool 3,4 g.

0.250 kg

tk

Gaasipakend

2...20°C

4740574081185

SULLE VÕIB VEEL MEELDIDA

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 raames investeerime innovaatilisse sulatus- ning viilutusliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2022. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse soolamispritsi. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2023. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse alginaatkestal põhinevasse vorsti- ja snäkiliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

Noo_logo_valge-01-svg

See veebisait kasutab küpsiseid teie sirvimiskogemuse parandamiseks ja tagamaks, et sait toimib korralikult. Selle saidi kasutamist jätkates kinnitate ja nõustute meie küpsiste kasutamisega.

Nõustu kõigiga Nõustu ainult vajalikega