
KASULIK NIPP: kuidas saada verivorstid mõnusalt krõbedaks?
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann annab nõu, kuidas küpsetada sea- ja lambasooles verivorste pealt krõbedaks ja seest parajalt küpseks. Kõige klassikalisemad jõuluvorstid

Veelgi maitsvamad jõulud Nõoga!
Jõulude ajal üllata oma sõpru ja lähedasi Nõo imemaitsvate kinkepakkidega. Kõik tellimused esitada piirkondlikule müügiesindajale või meiliaadressile Et kindlustada kaupade õigeaegne kohaletoimetamine, siis palume

Nõo Lihatööstus hakkab esimesena Eestis toorsuitsupeekonit tegema
Kodumaine Nõo Lihatööstus käivitas uue tootmisliini, mis võimaldab Eestis ainsana poelettidele tuua siin toodetud ja kauaoodatud delikatessi toorsuitsupeekoni. „Poeketid on juba pikka aega peegeldanud, et

Lihatööstus: tooraine metsik hinnatõus toob kondilihamassi leviku, millele tuleb vastu seista
Aastaga on enim kallinenud veise- ja linnuliha, broileri rinnafilee koguni sada protsenti. „Linnuliha hind on aasta lõikes kerkinud 70%, veiseliha 100%,“ ütles kodumaise Nõo Lihatööstuse

Nõo Lihatööstuse snäkid jõuavad Euroopa suurele turule
Nõo Lihatööstus ekspordib snäkke edukalt juba Lätti, Leetu ja Soome, kuid lähiajal on lisandumas uusi turge ning eesmärk on ekspordi osakaal kahekordistada. „Meie kõrge lihasisaldusega

Nõo Lihatööstus toetab eesliini töötajaid
Alates 17. oktoobrist saavad kõik meditsiini-, politsei-, pääste-, kaitseväe- ja sotsiaaltöötajad ning õpetajad lasteaiast ülikoolini tänutäheks nende ennastohverdavale tööle Nõo Lihatööstuse esinduspoest 30% soodustust. „See