
SUVERETSEPT: Ebatraditsiooniline hamburger grillribi ja koorikleiva taskuga
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann valmistas Eesti Grilliliidu poolt tänavu aasta parimaks ribiks tunnistatud mustasõstra mopigaNõo BBQ ribist ja koorikleiva taskust tervisliku ning maitsva alternatiivi traditsioonilisele hamburgerile.

Kolm uudset grillretsepti jaanipäevaks
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann koostas jaanipühadeks kolm uudset grill-liha retsepti värskete aedviljade ning kastmetega. Vrapp magusas laimikastmes kanaga Retsepti koostisosad: Nõo

Nõo Lihatööstus toetab ulatuslikult Eesti sporti
Kodumaise Nõo Lihatööstuse värske toetusprogramm seab fookusesse kohaliku spordi ja noorte tervisliku käitumise edendamise. „Meie sponsorlusprogramm kätkeb eeskätt põhimõtet, et noorte seas rõhutada tervisliku käitumise

Nõo Lihatööstus toetab Tartu jalgpalli kogukonda
Kodumaine Nõo Lihatööstus hakkas Tammeka jalgpalliklubi esindusmeeskonna ja Tartu jalgpalli kogukonna ametlikuks lihapartneriks. „Peame kõige olulisemaks meie inimeste tasakaalustatud ja tervislikku toitumist, noorte sportimist ja

RETSEPTISOOVITUS GRILLIHOOAJAKS: tervislik salat broilerilihast toorvorstiga
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann soovitab toorvorste kasutada salati valmistamiseks, et suvine grillimenüü oleks maitseküllasem ning tervislikum. „Enamasti süüakse toorvorste lihtsalt grillituna,

Oma Maitse žürii valis Nõo Lihatööstuse tooted parimaks
Nõo Lihatööstuse tooted valiti Eesti suurima toiduajakirja Oma Maitse konkursil mitmes kategoorias kõige paremaks. Toidutoodete maitsevõistlus „Oma Maitse lemmik 2023“ žürii tõstis Eesti parima juustuna