Laos

Emmental cheese Jerky Sticks 70 g

2.49 

35.55 €/kg

  /tk

Tootekood:

9345

Kategooriad:

Koostisosad

sealiha, veiseliha, Emmentali juust 10% (sh PIIM), vesi, tärklis, sool, vürtsid, stabilisaator (difosfaat), antioksüdant (naatriumaskorbaat), dekstroos, maltodekstriin, lõhna- ja maitseained, paprika, säilitusained (naatriumnitrit, kaaliumnitraat). Toode on söödavas kollageenkestas (sh veisevalk, tselluloos, toiduvärvid E120, E150c, E160c, säilitusained E200, E202). 100 g valmistootes on kasutatud 160 g sealiha. Võib sisaldada vähesel määral gluteeni, sinepi ja selleri jälgi.

*Allergeenid on koostises märgitud SUURTE TÄHTEDEGA.

energiasisaldus 1488 kJ/357 kcal, rasvad 24 g, millest küllastunud rasvhapped 11 g, süsivesikud 5,3 g, millest suhkrud 2,2 g, valgud 30 g, sool 3,7 g

0.07 kg

tk

Gaasipakend

2...20°C

4740574093454

SULLE VÕIB VEEL MEELDIDA

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 raames investeerime innovaatilisse sulatus- ning viilutusliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2022. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse soolamispritsi. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2023. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse alginaatkestal põhinevasse vorsti- ja snäkiliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

Noo_logo_valge-01-svg

See veebisait kasutab küpsiseid teie sirvimiskogemuse parandamiseks ja tagamaks, et sait toimib korralikult. Selle saidi kasutamist jätkates kinnitate ja nõustute meie küpsiste kasutamisega.

Nõustu kõigiga Nõustu ainult vajalikega