Nõo Lihatööstus sai Eesti Suusaliidu noorte võistlussarja nimitoetajaks

Nõo Lihatööstus sõlmis Eesti Suusaliiduga 3-aastase lepingu, millega panustab noorte sporti ja on Nõo Snacker Noorte MK suusasarja nimitoetaja.

Nõo Snacker Noorte MK on Eesti Suusaliidu poolt korraldatav pika traditsiooniga võistlussari, millest võtab hooaja jooksul osa üle 600 Eesti noore. Noorte suusasari algas 1995. aastal Käärikul ja sellest on läbi aja sirgunud meie tuntuimad suusatipud.

„Otsustasime pika toetuslepingu sõlmida, kuna Nõo Lihatööstus peab oluliseks panustada Eesti noorte sportlikku ja tervislikku ellusuhtumisse. Sellest võistlussarjast sirguvad järgmised sporditipud, kes hoiavad Eesti lippu terves maailmas kõrgel, kes pakuvad Eesti peredele ühiselt jagatud hetki ja kes saavad teistele eeskujuks olla. Võistlussari saab Nõo Lihatööstuse toel veel rohkem panustada tasakaalustatud, kvaliteetse toitumise ja aktiivse liikumise vajalikkuse vundamenti,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.

„Murdmaasuusatajate noortesari on Eesti üks kõige pikema ajalooga noortele suunatud võistlussari. Aastate jooksul on sarjast välja kasvanud pea kõik meie endised ja tänased tippsuusatajad, kelle saavutustele on kaasa elanud kogu Eesti ja kes on olnud eeskujuks järgnevatele põlvkondadele. Sel aastal täitub sarjal 30 aastat ja meil on ääretult hea meel, et Nõo Lihatööstus on otsustanud nimitoetajana õla alla panna järgmise 30 aasta esimesele kümnendikule. Ühiselt loome suurepärased tingimused, kus meie noored saavad areneda turvalises ja tervislikke eluviise ning liikumist väärtustavas keskkonnas. Just nii saavad kasvada meie järgmised tipud, kes pakuvad rohkelt positiivseid emotsioone kogu Eesti rahvale,“ märkis Eesti Suusaliidu tegevjuht Kristjan Koll.

„Eelmisel hooajal tegi noorte suusasari läbi suure uuenduskuuri, millest kindlasti kõige olulisem muutus oli staadionijooksu lisamine talvisesse sarja. Juba ühe aastaga on sportlased ja treenerid uuenduse hästi omaks võtnud ning mõõduvõtmist staadionil nähakse ühe parima kehaliste võimete hindamise võimalusena. Loodame, et see väike muutus toob Eesti noortele suusatajatele uusi kordaminekuid ka suusaradadel,” lisas Nõo Snacker Noorte MK projektijuht Jaak Teppan.

Sel hooajal toimub erinevas põnevas võistlusformaadis üle Eesti viis etappi: Tartu Tamme staadionil, Jõulumäe Tervisespordikeskuses, Alutaguse Tervisespordikeskuses, Kuningamäe slaalomimäel ja Keila terviseradadel. Nõo Snacker Noorte MK suusasarja kokkuvõtted jõuavad ETV2 vahendusel ka teleekraanile.

Nõo Lihatööstus on Eesti juhtiv kodumaine lihatööstus ja on pälvinud parima pereettevõtte tiitli. Ettevõte on oma üle 200 töötajaga üks olulisemaid tööandjaid Eestis. Nõo Lihatööstuse valikusse kuulub üle 400 lihatoote.

Fotograaf: Erik Kukk

Lisainfo:

Simmo Kruustük

Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees

Tel: +372 51 68 103

E-post:

Kristjan Koll

Eesti Suusaliidu tegevjuht

Tel: +372 50 32 153

E-post:

Jaak Teppan

Nõo Snacker Noorte MK projektijuht

Tel: +372 51 53 557

E-post:

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 raames investeerime innovaatilisse sulatus- ning viilutusliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2022. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse soolamispritsi. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

Noo_logo_valge-01-svg