Laost otsas

Sulajuustu broilerišašlõkk 600g

Laost otsas

Tootekood:

6365

Kategooriad:

Koostisosad

broilerikintsuliha nahata (68%), vesi, sulatatud juust 6,6% (sh JUUST, rõõskKOOR, LÕSSIpulber, VÕI, stabilisaatorid (difosfaat, polüfosfaat)), KEEFIR, SEESAMiõli, meresool, mesi, laimimahl, tomat, paprika, suitsutuspreparaat, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator (trifosfaat), seavalk, vürtsid, maitsetaimed, äädikas.

*Allergeenid on koostises märgitud SUURTE TÄHTEDEGA.

Energiasisaldus 685 kJ/164 kcal, rasvad 9,7 g, millest küllastunud rasvhapped 3,2 g, süsivesikud 2,2 g, millest suhkrud 2 g, valgud 17 g, sool 1,8 g

0.60 kg

tk

Vaakumpakend

2...4°C

4740574063655

SULLE VÕIB VEEL MEELDIDA

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 raames investeerime innovaatilisse sulatus- ning viilutusliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2022. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse soolamispritsi. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Eesti maaelu arengukava 2014-2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu toetuse meetme 4.2.2 2023. aasta toetusvooru raames investeerime innovaatilisse alginaatkestal põhinevasse vorsti- ja snäkiliini. Investeeringu eesmärgiks on tootmisvõimsuse suurendamine, sortimendi mitmekesistamine, innovaatiliste lahenduste rakendamine ning toodete kvaliteedi tõstmine.“

„Nõo Lihatööstus OÜ sai toetust Digitaliseerimise Teekaardi toetusmeetmest. Projekti raames koostati digitaliseerimise teekaart. Toetuse suuruseks oli 10 000 eurot, projekti toetas Euroopa Regionaalarengu Fond.“

Noo_logo_valge-01-svg

See veebisait kasutab küpsiseid teie sirvimiskogemuse parandamiseks ja tagamaks, et sait toimib korralikult. Selle saidi kasutamist jätkates kinnitate ja nõustute meie küpsiste kasutamisega.

Nõustu kõigiga Nõustu ainult vajalikega