Uudised

TIPPKOKA LIHAVÕTTEPÜHADE RETSEPT: Linnupesa Kiievi lihapallidega
Lihavõtteks pakub Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann välja efektse pearoa, mis sobib tänu oma kujule ideaalselt munadepühade peolauale. “Linnupesa Kiievi lihapallidega” on

Nõo Lihatööstus plaanib oma neljanda esinduspoe avada Riias
Nõo Lihatööstus kavatseb sügisel avada oma neljanda esinduspoe lõunanaabrite pealinnas Riias, IKEA kaubamaja vahetus läheduses. Ettevõtte toodangust müüakse välisturgudele kuni 30%, millest Läti osa on

2025. aasta enim kiidetud teeninduskoht on Nõo Lihatööstuse Balti Jaama Turu esinduspood
Märtsis 22. korda toimunud Hea Teeninduse Kuu raames pälvis klientidelt enim kiitust Nõo Lihatööstuse Balti Jaama Turu esinduspood. „Tänapäeval ootavad kliendid teenindajatelt enam kui kunagi

Nõo Lihatööstus: talv muutis tarbijate ostukäitumist
Kodumaise Nõo Lihatööstuse värskest statistikast selgub, et sel talvel tegi sült tarbijate toidulaual ootamatult suurt võidukäiku, kuid enamgi veel – erinevalt varasematest aastatest pole süldiostmise

MEMME VASTLASUPP: tippkoka uuenduslik retsept vastlapäevaks
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann jagab uuenduslikku retsepti, kuidas valmistada selle talvehooaja parimast süldist maitsev vastlasupp. Supi jaoks läheb vaja: Valmistamine: Ühest

Tippkokk valmistas vabariigi aastapäeva toidulauale nipiga road
Tippkokk ja Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann töötas Eesti Vabariigi aastapäevale mõeldes välja uued kodused retseptid. Toome teieni neli lihtsat ja unikaalset suupoolist. “Lähtusin sellest,