Uudised
Tippkokk valmistas vabariigi aastapäeva toidulauale nipiga road
Tippkokk ja Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann töötas Eesti Vabariigi aastapäevale mõeldes välja uued kodused retseptid. Toome teieni neli lihtsat ja unikaalset suupoolist. “Lähtusin sellest,
Nõo Lihatööstus aitab Eesti tugevaimal mehel Ervin Tootsil saada maailma kõige tugevamaks rammumeheks
Eesti tugevaim mees Ervin Toots valmistub Põhja-Soomes karmides tingimustes toimuvaks Rammumeeste Meistrite liiga esimeseks võistluseks Iceman ning on seadnud eesmärgiks saada lähiaastatel rammumeeste maailmameistriks. Maailma
Nõo Lihatööstus rakendas Eestis esimesena tehisintellekti pakendite kontrollimiseks
Nõo Lihatööstus võttis Eesti toiduainetööstuse ettevõtetest esimesena kasutusele Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi arendatud uuendusliku tehisintellekti lahenduse, mis kontrollib pakendite etikettide vastavust kvaliteedistandarditele. Novembris lõppes edukalt
Nõo Lihatööstus investeeris ligi miljon eurot tootmise laiendamisse
Nõo Lihatööstus laiendab tootmishoonet, et suurendada tootmisvõimekust ja toetada ekspordi kasvu. Ehitustööde ja uue sisseseade kogumaksumus ulatub ligi miljoni euroni. Ettevõte suurendab oma tootmispinda umbes
Nõo Lihatööstus avas Tallinnas esinduspoe
Kodumaise Nõo Lihatööstuse Nõo ja Tartu kauplustele lisandus nüüd kolmanda esindusena pood Balti Jaama Turul. „Tegemist on kohaga, kus on lai valik tooteid, mida tavakauplustest
RETSEPT ESIMESEKS ADVENDIKS: Verikäki krõpsud pohlajogurtiga
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann valmistas pühade alguse tähistamiseks verikäkist üllatava suupiste, mis on meelepärane ka lastele krõbistamiseks. Krõpsude valmistamiseks läheb vaja: