Uudised

Kuidas saada verivorstid mõnusalt krõbedaks?
Pealt krõbe, seest parajalt küps verivorst on iga jõululaua unistus. Kuidas selleni jõuda, selgitab Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann. Lisaks avaldab ta

Praktilised nipid mahlase ahjuprae valmistamiseks pühadelauale
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann jagab soovitusi, kuidas küpsetada pühadeks mahlane ahjupraad. Lisaks pakub ta retsepti peekonipraest, mis sobib suurepäraselt jõulu- ja

TIPPKOKA PÜHADESOOVITUS: Traditsiooniliste Eesti maitsetega jõulu-poke
Pühadehooajal julgustab Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja kogenud kokk Marko Kokmann vaatama traditsioonilistele Eesti talvemaitsetele värskema pilguga ning kombineerima need jõulumaitseliseks poke kausiks. Nii saavad eestlaste

Nõo Lihatööstus tõi turule juustust valmistatud innovaatilised uudistooted
Nõo Lihatööstus tõi turule kaks uut innovaatilist tootesarja – juustust valmistatud Cheester ja lihapõhised Snack’n’GO snäkid, mille valmistamiseks investeeris ettevõte miljon eurot tootmisruumide laiendamiseks ning uute seadmete

Nõo Lihatööstus laiendas tootmist uuenduslike toodete valmistamiseks
Kodumaine Nõo Lihatööstus investeeris miljon eurot uude tootmishoonesse, mis loob võimalused innovaatiliste toodete tootmiseks ning tootmismahtude ja ekspordi kasvatamiseks. Ettevõte suurendas oma tootmispinda ning tegutseb

Nõo Lihatööstus: grillihooaeg nihkub iga aastaga järjest hilisemaks
Ilm on viimastel aastatel, aga eriti sel, märkimisväärselt muutnud eestlaste tarbimisharjumusi – grillihooaeg algab hiljem, kuid kandub sügisesse, näitab Nõo Lihatööstuse värske koondstatistika. “Traditsiooniliselt on