Uudised
Nõo Lihatööstus vormib Eesti vorstist-singist rahvusvahelist edulugu
Kohalik tarbija usaldab Eestis valmistatud toitu, mis on väga maitsev ning maailma puhtamaid ja kvaliteetsemaid. Aga Eesti toit väärib edulugu ka piiri taga. Nõo Lihatööstusel
Nõo Lihatööstus tutvustab piiri taga Eesti tooteid ja toidukultuuri
Kodumaine Nõo Lihatööstus osaleb sel aastal olulisimatel välismessidel, et Eesti lihatoodetele luua ulatuslik ekspordiväljund. Juba sel nädalal toimub Helsingis suurmess Gastro, kuhu kogunevad hotelli- ja
Nõo Lihatööstus hakkab tootmises kasutama tehisintellekti
Esimese toiduainetööstuse ettevõttena Eestis hakkab Nõo Lihatööstus koostöös Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudiga testima uudseid tehisintellekti- ja robootikalahendusi, mis aitavad lihatööstusel oma tootmisprotsessi optimeerida ja tõhustada
Tartu Ülikool aitab Nõo Lihatööstusel siseneda uutele välisturgudele
Kodumaine Nõo Lihatööstus teeb koostööd Tartu Ülikooli majandusteaduskonnaga, et kaardistada Eesti toidu läbilöögi võimalusi mujal maailmas. „Fakt on, et Eesti toidul puudub ebaõiglaselt seni rahvusvaheline
Neli eestimaist suupistet vabariigi aastapäeva peolauale
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann valmistas vabariigi aastapäeva peolauale kiluleibadele vahelduseks uudsed eestimaised suupisted. KEEDUSALAAMI HAPUKAPSASALATI JA KARULAUGUMÄÄRDEGA MUSTAL LEIVAL Koostisosad kogusele
Nõo – Õnne retsept ühisteks hetkedeks!
Eesti toidukultuuri uuendusmeelse eestvedajana teame, et õnn ei peitu rahas või asjades ja parimad hetked on lähedastega ühiselt veedetud hetked. Viimase aasta jooksul oleme proovinud