Uudised

Nõo Lihatööstus: talv muutis tarbijate ostukäitumist
Kodumaise Nõo Lihatööstuse värskest statistikast selgub, et sel talvel tegi sült tarbijate toidulaual ootamatult suurt võidukäiku, kuid enamgi veel – erinevalt varasematest aastatest pole süldiostmise

MEMME VASTLASUPP: tippkoka uuenduslik retsept vastlapäevaks
Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann jagab uuenduslikku retsepti, kuidas valmistada selle talvehooaja parimast süldist maitsev vastlasupp. Supi jaoks läheb vaja: Valmistamine: Ühest

Tippkokk valmistas vabariigi aastapäeva toidulauale nipiga road
Tippkokk ja Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann töötas Eesti Vabariigi aastapäevale mõeldes välja uued kodused retseptid. Toome teieni neli lihtsat ja unikaalset suupoolist. “Lähtusin sellest,

Nõo Lihatööstus aitab Eesti tugevaimal mehel Ervin Tootsil saada maailma kõige tugevamaks rammumeheks
Eesti tugevaim mees Ervin Toots valmistub Põhja-Soomes karmides tingimustes toimuvaks Rammumeeste Meistrite liiga esimeseks võistluseks Iceman ning on seadnud eesmärgiks saada lähiaastatel rammumeeste maailmameistriks. Maailma

Nõo Lihatööstus rakendas Eestis esimesena tehisintellekti pakendite kontrollimiseks
Nõo Lihatööstus võttis Eesti toiduainetööstuse ettevõtetest esimesena kasutusele Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi arendatud uuendusliku tehisintellekti lahenduse, mis kontrollib pakendite etikettide vastavust kvaliteedistandarditele. Novembris lõppes edukalt

Nõo Lihatööstus investeeris ligi miljon eurot tootmise laiendamisse
Nõo Lihatööstus laiendab tootmishoonet, et suurendada tootmisvõimekust ja toetada ekspordi kasvu. Ehitustööde ja uue sisseseade kogumaksumus ulatub ligi miljoni euroni. Ettevõte suurendab oma tootmispinda umbes