Uudised

Jaanipäev ja suvine grillihooaeg on lihatööstuse innovatsioonimootor
Eestlaste suvine lemmiktegevus grillimine ja jaanipidu on toiduinnovatsiooni käivitaja, mille jaoks hakkavad lihatööstused tegema retseptikatsetusi juba aasta enne jaanipäeva. Aastapikkuse arendusprotsessi tulemusena toob Nõo Lihatööstus

Maitsemeistri gurmee retsept Eesti unikaalsest külmsuitsusteigist
Eestis ja maailmas ainulaadne külmsuitsusteik sobib suurepäraselt grillvardasse – kinnitab Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann, kes on välja töötanud erilise retsepti selle

Tippkoka suvine grillisoovitus aasta parimast lihatootest
Tunnustatud kokk ja Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann annab suvise retseptisoovituse, kuidas valmistada selle aasta parimaks lihatooteks valitud armeeniapärasest grillsteigist grilliõhtu lemmikroog. Nõo Lihatööstuse armeeniapärased

Nõo Lihatööstus sai Eesti esimese lihatööstusena tähtsa IFS toiduohutuse sertifikaadi
Kodumaine Nõo Lihatööstus omandas rahvusvaheliselt kõige olulisema ja nõudlikuma toiduohutuse kvaliteedisertifikaadi IFS Food, olles seega esimene ja ainus lihatööstus Eestis, kes on suutnud täita ülikõrge

Nõo Lihatööstuse armeeniapärased grillsteigid valiti aasta parimaks lihatooteks
Eesti suurim ja pikima kogemusega toiduajakiri Oma Maitse ekspertidest koosnev žürii valis Nõo Lihatööstuse armeeniapärased grillsteigid Eesti selle aasta parimaks lihatooteks. Esinduslik žürii tegi oma

TIPPKOKA LIHAVÕTTEPÜHADE RETSEPT: Linnupesa Kiievi lihapallidega
Lihavõtteks pakub Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann välja efektse pearoa, mis sobib tänu oma kujule ideaalselt munadepühade peolauale. “Linnupesa Kiievi lihapallidega” on