Uudised

Nõo Lihatööstus: grillihooaeg nihkub iga aastaga järjest hilisemaks
Ilm on viimastel aastatel, aga eriti sel, märkimisväärselt muutnud eestlaste tarbimisharjumusi – grillihooaeg algab hiljem, kuid kandub sügisesse, näitab Nõo Lihatööstuse värske koondstatistika. “Traditsiooniliselt on

Nõo Lihatööstuse Vasalli salaamist sai Läti enimmüüdud vorst
Läti Jaemüüjate Liit valis Nõo Lihatööstuse Vasalli salaami juba teist aastat järjest parimaks tooteks poolkuivatatud vorstide kategoorias. Nõos valmistatud vorstist on saanud Lätis enim ostetud

Innovatsioon tasub ära: Nõo Lihatööstus näitas kasvu majanduslikult keerukal ajal
Nõo Lihatööstus kasvatas eelmisel aastal vaatamata keerulisele majanduskeskkonnale ja toorainehindade suurele kõikumisele käivet ja teenis mõõdukat kasumit. Investeeringud tootmise digitaliseerimisse ja automatiseerimisse on aidanud ettevõttel

Jaanipühadel kahekordistus lihatoodete tarbimine, grillvorstide müük kasvas rekordiliselt
Kuigi tänavune jaanipühade nädal oli tavapärasest vihmasem, tarbisid eestimaalased sel perioodil lihatooteid ligi kaks korda rohkem kui tavalisel suvenädalal. Nõo Lihatööstuse müügistatistika näitas, et eestlased

Jaanipäev ja suvine grillihooaeg on lihatööstuse innovatsioonimootor
Eestlaste suvine lemmiktegevus grillimine ja jaanipidu on toiduinnovatsiooni käivitaja, mille jaoks hakkavad lihatööstused tegema retseptikatsetusi juba aasta enne jaanipäeva. Aastapikkuse arendusprotsessi tulemusena toob Nõo Lihatööstus

Maitsemeistri gurmee retsept Eesti unikaalsest külmsuitsusteigist
Eestis ja maailmas ainulaadne külmsuitsusteik sobib suurepäraselt grillvardasse – kinnitab Nõo Lihatööstuse tehnoloog ja tunnustatud kokk Marko Kokmann, kes on välja töötanud erilise retsepti selle